• Home
  • Scheerkwast van Dassenhaar

Scheerkwast van Dassenhaar

Scheerkwast van Dassenhaar

Verborgen Dierenleed

Als je een beetje man bent dan heb je anno 2019 een vette baard. Baarden zijn namelijk hartstikke hip. De barbershops schieten als paddestoelen uit de grond. Thuis kun je je baard natuurlijk ook een beetje bijwerken met het welbekende mesje en de scheerkwast.

En die scheerkwast is niet zo onschuldig

Er zijn scheerkwasten die gemaakt zijn van echt dassenhaar. In Azië heeft PETA ontdekt dat er een illegale handel aan de gang is omtrent dassen. De dieren worden weggevangen uit het wild en in fokkerijen weggestopt. Daar worden zij vreselijk slecht behandeld en uiteindelijk op een zeer gewelddadige manier gedood.

Op de beelden is te zien dat ze de dassen op de kop sloegen met een stoelpoot voordat ze de keel doorsneden. De dieren worden onder erbarmelijke omstandigheden gehouden en zijn er zowel lichamelijk als geestelijk zeer slecht aan toe.

dassenhaar vind je ook in verfkwasten en make-up borstels

Deze wanstaltige handel zal alleen maar stoppen op het moment dat we stoppen met het kopen van producten waar dassenhaar in verwerkt zit. Weet wat je koopt en ga voor alternatieven. Er zijn veel kwasten en borstels te krijgen die gemaakt zijn van hoogwaardige synthetische haren. Stop het dierenleed.

Voor iedereen met een sterke maag, hieronder de beelden vanuit Azië